Alege cel mai potrivit imprumut online nebancar

Creditele rapide pot fi o solutie atunci cand nu ai timpul necesar sa cauti un credit de nevoi personale bancar. Aplicarea este simpla si rapida, iar banii pot ajunge direct in contul tau bancar in aceeasi zi. Compara ofertele institutiilor financiare nebancare (IFN) si alege imprumutul care ti se potriveste cel mai bine.

credit pana la salariu

Viva Credit IFN SA este o institutie financiara nebancara ce ofera credite rapide fara acte si imprumuturi rapide online. Creditul Pana la SalariuĀ® este cel mai rapid imprumut oferit de Viva Credit.

creditfix

Telecredit este o institutie financiara nebancara ce ofera imprumuturi online pe termen scurt, pe o perioada de creditare de minim 10 zile si maxim 30 de zile, cu sume cuprinse intre 100 si 1500 lei.

creditfix

ExtraSimplu este o institutie financiara nebancara ce ofera o gama larga de credite rapide, credite de nevoi personale si imprumuturi online cu plata la salariu. Se poate aplica online, in 3 pasi simpli si se pot accesa sume cuprinse intre 200 si 2.000 lei.

Imprumut online Creditfix

Creditfix este o institutie financiara nebancara ce ofera imprumuturi online pe termen scurt. Pentru primul imprumut, in valoare de pana la 500 de lei, ai 0% dobanda. Banii pot ajunge direct pe cardul tau in aceeasi zi.

Credit nevoi personale Provident

Provident este o institutie financiara nebancara ce ofera credite de nevoi personale. Poti primi intre 500 si 10.000 de lei in 24 de ore, fara garanti sau garantii. Creditul de nevoi personale se acorda cu doar doua acte: dovada de venit si dovada de resedinta.