Ai o urgenta financiara? A aparut o situatie neprevazuta careia nu stii cum sa ii faci fata? Un Credit Rapid poate fi solutia cea mai simpla. Imprumuti exact cat ai nevoie si returnezi la salariu. Compara creditele si alege-l pe cel mai potrivit pentru tine.

Avantajele unui credit rapid

  • Aplici online sau prin telefon
  • Primesti decizia rapid
  • Ai banii direct in cont in aceeasi zi
  • Poti rambursa online, prin card

Acte credit rapid

De obicei, ai nevoie doar de buletin pentru a cere un imprumut rapid. La cerere, poate fi necesar sa trimiti si documente din care sa reiasa veniturile tale.

Cum aplici pentru credit rapid

Completezi cererea de credit online si primesti raspunsul in cel mai scurt timp. Daca imprumutul este aprobat, poti primi banii direct in contul tau in aceeasi zi.

Tu stii exact cati bani scoti din buzunar intr-o luna? Dar intr-un an? Primul pas in mentinerea cheltuielilor sub control si reducerea lor este sa iti creezi un buget personal. Va fi simplu sa vezi unde se duc banii tai.

Nu este imposibil si nici greu sa economisesti bani. Trebuie doar sa stii de unde sa incepi si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi. Oricare ar fi venitul tau lunar, intotdeauna exista metode de a pune cativa lei de-o parte.

Urgentele financiare pot sa apara oricand. Important este sa stim cum sa le gestionam in asa fel incat sa nu ne dezechilibram bugetul. Daca trebuie sa ceri un imprumut urgent, asigura-te ca nu imprumuti mai multi bani decat ai nevoie.

Ai intrebari despre creditele rapide?

Cum aplic pentru un credit rapid?

Spre deosebire de banca, institutia financiara nebancara (IFN) iti permite sa soliciti un credit simplu si rapid. Poti cere imprumutul online, prin SMS sau prin telefon. Stabilesti suma de care ai nevoie si perioada pentru care doresti sa te imprumuti, trimiti o copie a buletinului si, in unele cazuri, o dovada a veniturilor tale si asta e tot. Dupa ce imprumutul tau este aprobat, banii pot ajunge la tine in aceeasi zi.

Este un credit rapid potrivit pentru mine?

Inainte de a solicita un imprumut nebancar, trebuie sa tii cont de cateva aspecte. Nu poti imprumuta sume mari de bani. Nu poti cere imprumutul pe o perioada lunga. Avantajul este ca, daca ai nevoie sa imprumuti numai cateva sute de lei pana cand primesti salariul, atunci poti obtine banii foarte repede, cu minim de acte. Totusi, trebuie sa tii cont de faptul ca imprumuturile rapide nu sunt o solutie pe termen lung si iti pot dezechilibra bugetul daca apelezi prea des la ele.

Cum aleg IFN-ul?

Daca esti la primut imprumut pe termen scurt, studiaza putin ofertele. Uneori, clientii noi beneficiaza de promotii speciale, cum ar fi 0% dobanda la primul imprumut. Asta inseamna ca la scadenta vei rambursa exact atat cat ai imprumutat. Daca ai mai folosit astfel de produse financiare, uita-te la valoarea DAE, la timpul de procesare a cererii de imprumut si cat dureaza pana primesti banii. De asemenea, un alt aspect important il reprezinta conditiile minime de aplicare pentru un credit rapid.
COMPARA AICI CREDITELE RAPIDE